Bløtvevsbehandling for bedrifter

Reduser sykefraværet for dine ansatte

Hensikten med bløtvevsbehandling er å løse opp muskelspenninger, manipulere bløtvev og strekke/tøye muskler for slik å bli kvitt knuter og anspenthet, stimulere blodsirkulasjonen, redusere stress, tretthet og fremme avslapping, hvile og rekreasjon.

Bløtvevsbehandling blir ofte benyttet i forbindelse med stiv nakke og skuldre og hodepine, men bløtvevsbehandling er også en helhetlig behandling med mange fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler.

Vi i Salis Fysioklinikk tilbyr et behandlingsspekter som hjelper dine ansatt.

En god bløtvevsbehandling er noe vi alle bør unna oss en gang i blant, og gjør godt for både kropp og sjel.

Prøv en uforpliktet dag med bløtvevsbehandling på jobben i til redusert pris. Er dere fornøyde og ønsker en fast månedlig avtale etter denne dagen har vi gode rabattpriser.

Vi er også godkjent av de fleste forsikringsselskapene i Norge.

Ta kontakt for skreddersydd tilbud til din bedrift.

Anmeldelser fra kunder

Jeg var hos Heleshuset SALIS fysioklinikk og Stian Nyhus for behandling på en vond rygg og nakke. Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk og merket bedring med en gang. Ryggen er i dag 100% frisk. Jeg vil sterkt anbefale andre å bruke Stian“
– Kristiand Andersen

Priser:

Ta kontakt med oss for priser til din bedrift

Har du noen spørsmål kan du ringe oss eller benytte skjemaet nedenfor

Avbestilling av time:

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling/flytting av avtalt time må gjøres senest 24 timer i forveien. Betaling: Vi tilbyr kort eller kontant som betalingsløsning og kan tilby faktura dersom det gis beskjed i forkant. Alle våre behandlinger må gjøres opp i sin helhet.