Massasje Kristiansand

Massasje er den mest populære behandlingsformen i Norge

Hensikten med massasje er å løse opp muskelspenninger, manipulere bløtvev og strekke/tøye muskler for slik å bli kvitt knuter og anspenthet, stimulere blodsirkulasjonen, redusere stress, tretthet og fremme avslapping, hvile og rekreasjon.

Massasje blir ofte benyttet i forbindelse med stiv nakke og skuldre og hodepine, men massasje er også en helhetlig behandling med mange fysiske, mentale og følelsesmessige fordeler.

Vi i Helsehuset Salis Fysioklinikk tilbyr massasje til i ulike behandlingsformer.

Klassisk massasje
Triggerpunktmassasje
Idrettsmassasje
En god massasje er noe vi alle bør unna oss en gang i blant, og gjør godt for både kropp og sjel.

Anmeldelser fra kunder

Jeg var hos Heleshuset SALIS fysioklinikk og Stian Nyhus for behandling på en vond rygg og nakke. Jeg er utrolig fornøyd med behandlingen jeg fikk og merket bedring med en gang. Ryggen er i dag 100% frisk. Jeg vil sterkt anbefale andre å bruke Stian“

-Kristian Andersen

Priser

en av Kristiansands billigste på massasje

45 minutter

Vi tilbyr også gavekort på massasje.

NOK 600

Grunnet retningslinjer om coronaviruset fra FHI, kan vi dessverre ikke tilby massasje på dette tidspunktet.

Har du noen spørsmål kan du ringe oss eller benytte skjemaet nedenfor

Avbestilling av time:

Vi gjør oppmerksom på at avbestilling/flytting av avtalt time må gjøres senest 24 timer i forveien.Betaling:Vi tilbyr kort eller kontant som betalingsløsning og kan tilby faktura dersom det gis beskjed i forkant. Alle våre behandlinger må gjøres opp i sin helhet.

Betaling:Vi tilbyr kort eller kontant som betalingsløsning og kan tilby faktura dersom det gis beskjed i forkant. Alle våre behandlinger må gjøres opp i sin helhet.