Informasjon vedrørende koronatiltak

Vi på SALIS Fysioklinikk gleder oss til å kunne komme i gang med det vi liker best å gjøre, hjelpe alle dere flotte folk der ute.

Vit at vi her på klinikken gjør vårt ytterste for at det skal være trygt for deg å komme til behandling. Det er derfor viktig at vi presiserer noen rutiner og regler for å unngå unødvendig fare for koronasmitte.

VIKTIG! Før du kommer til oss:

-Har du vært i rød sone i utlandet de siste 10 dagene? Da ønsker vi av smittevernshensyn at du venter med å bestille time til etter de 10 dagene har passert.

-Har du selv symptomer eller er i karantene/isolasjon, omgås personer som har symptomer eller er i karantene/isolasjon – skal du ikke komme til konsultasjon og ha vært symptomfri i 2 dager for å bestille time!

-Så langt som det er mulig, kom uten følge. Vi skjønner at det i noen saker ikke er forsvarlig å komme alene (som ved sterk svimmelhet etc.), men vi stoler på at dere tar denne avgjørelsen på en forsvarlig måte.

Når du kommer til våre lokaler:

-Sprit hendene ved ankomst i våre lokaler.

-Trenger du noe å drikke, ta dette med selv.

-Føler du at du blir dårlig og får symptomer mens du venter eller underveis i konsultasjonen, gi oss umiddelbart beskjed. På denne måten vil vi kunne unngå unødvendig smitterisiko for oss behandlere og andre kunder. Du er hjertelig velkommen tilbake så snart det er avklart at du ikke bærer smitterisiko for andre, eller at karanteneperioden på 14 dager er passert.

Vi ved SALIS Fysioklinikk vil på forhånd takke for forståelsen og samarbeidet.

Er det noe du lurer på, ring oss på telefon 41 42 41 73, eller ta kontakt på epost: post@salisfysioklinikk.no

Ønsker du å booke en avtale, eller endre en allerede eksisterende avtale, kan dette også gjøres via vårt online bookingsystem. Du finner det via denne linken: Bestill time her!

Hilsen fra Stian

Picture of Stian Nyhus

Stian Nyhus

Fysioterapeut Stian Nyhus leverer mer enn bare fysioterapi, han har en behandlingsmetodikk som sikrer deg rask smertelindring mot dine plager, og holder deg langsiktig frisk.